Forlag – Nordic Critique

Forlaget Nordic Critique udgiver bøger med en skæv vinkel på verden.

Udgivelserne undersøger nysgerrigt, hvad der sker, hvis vi vender verden på hovedet, fordi vi kun på den måde kan finde ud af, hvordan vi gør verden til et bedre sted.

Forlaget udgiver derfor både skøn- og faglitteratur og er ejet af Malene Brandt Winther.

 

Navnet

Nordic Critique har to inspirationskilder. Dels den skønlitterære genre Nordic Noir, der beskriver tilsyneladende velfungerende velfærdssamfunds mørke side. Dels de videnskabelige retninger socialkonstruktivisme og postmodernisme, der kritiserer samfundets sandheder. Deraf kommer navnet Nordic Critique.

Forlaget Nordic Critique har fokus på den skæve vinkel.
Forlaget Nordic Critique undersøger nye ideer om, hvordan vi kan indrette verden.

 

Etablering

Forlaget blev etableret i forbindelse med, at jeg udgiver min første roman Bonus pater familias. Ikke, fordi jeg fik afslag fra etablerede forlag. Den vej gik jeg aldrig. Men, fordi jeg er opvokset på en gård, og det er derfor selvfølgeligt for mig, at jeg er med i hele produktionsprocessen. Samtidig falder det mig naturligt, at jeg skal være selvstændig.

 

Samarbejdspartnere

Forlaget Nordic Critique samarbejder med en håndfuld professionelle redaktører, grafikere, korrekturlæsere, trykkerier og distributører. På den måde sikrer forlaget bogproduktioner af høj kvalitet.

Samarbejdspartnerne tæller bl.a.:

 

Kontakt

Du kan kontakte forlaget Nordic Critique på formularen nederst på siden, hvor du også finder yderligere kontaktdetaljer.